lauantai 11. kesäkuuta 2016

Väliseiniä, talotekniikkaa

Nyt alkaa taas hieman näkyvää vaihetta syntymään, ja niin pitääkin. Nyt on tilattuna jo heinäkuun loppuun / elokuun alkuun keittiö, kaikki laatat, lattia, paneelit, listat sekä väliovet. Kyllä kaikissa näissä on vähintäänkin riittävästi työnsarkaa. Hanakulmatkin löysivät tiensä nyt suihkuihin, ostin samalla yläkertaan lattialämmitykselle jakotukit. Päivät ovat venyneet huomaamattomasti kun valosaa on ollut lähes päivittäin 13 tuntisiksi. Mutta nyt kun on lomalla voi tarpeentullen joinakin aamuina nukkua sitten hieman pidempään.

Välipohjassa on nyt kauttaaltaan villoitus asennettu, sekä paperoinnit. Keittiössä on nyt jo koolauksetkin sillä aulan ja keittiön väliseinä on jäykistävä väliseinä. Katon koolaukset kuuluvat osana tähän jäykentävään rakenteeseen. Villoituksien johdosta täytyi yläkertaan vetää vesiputket sekä lämpölinjat. Siellä ne nyt törröttää kummankin yläkerran wc:n väliseiniien odotetuilla kohdilla. Vedin lisäksi kaksi kappaletta jm:iä jakotukeille. Nämä vain siksi että saa tarvittaessa kytkettyä huonekohtaiset termostaatit tukkeihin.


"Tekniiseen tilaan" portaiden alle on jo hieman alkanut sekamelskaa syntymään. Ja vielä ei edes kunnolla ole päästy sähköjä edes tekemään.




Väliseinät on levytetty lähinnä vain toiselta puolelta. Vedän putkitukset ennen umpeenlaittoa. Kuvassa kuistin seinää.

Keittiö koolattu. Väliseinä tulossa.




 Khh:n oviaukko.



Alakerran Wc. Sopivan kokoiseksi alkaa hahmottumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti