sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pystytyspäivä nro. 7

Nyt se on valmista, siis pystyttäjien osuudelta. Vielä hieman hienosäätöä he meillekin jättivät. Lumisateet ja tuiskut viivästyttivät pystytystä vuorokaudella, ei huonosti siis. Pystyttäjät menevät heti huomenna taas seuraavan talon kimppuun. Hienosti porukka hoisi asiat, vaikka välillä sääliksi kävikin olosuhteita joissa he joutuivat työtä tekemään. Myös hienosti hoitui tehtaan kanssa asiat kun yksi pelti oli unohtunut, se teetätettiin perjantaina paikallisella peltiverstaalla. Kaiken kaikkiaan pystytyksestä sekä Kannustalojen asioiden hoidosta jäi pelkästään positiivinen maku! Toivotaan että jatkossakin kaikki asiat menevät hienosti heidän kanssaan! Kuisti ja terassi sai viimeisenä raakapontti paneelin katteeksi, sen päälle bitumikermin sekä ruoteet. Loppuviikosta aloitamme katteen asentamisen! Ensiviikon aikana pitäisi a-tiilikatteelta saapua sekä taloon että talliin tummanharmaa aura tiilikate.

Koolasin tänään tallin sisäkaton loppuun. Huomenna teemme tallin levytyksen loppuun sekä asennamme talliimme ovet. Tarkoituksena olisi saada kattojen tekemisen jälkeen talliin lämmöt päälle. Taloa joudun vielä hetken kylmässä tekemään, jotta saamme eristettyä yläpohjan, tärkeimpänä saada alkuviikon aikana vielä tuulensuojat asennettua yläkerran seiniin, räystäiden alle.

Tilasin vielä eilen illalla meille kaikki kattoturvatuotteet. Näin ollen saamme ne asennettua samalla katteen kanssa. Kattosiltojen asennnusta pitää vielä miettiä kun piippujen aukot ovat vielä tekemättä, osuuko ne kohdalleen.

Paistaahan se aurinkokin, ainakin hetken. Kuvassa näkyy yläkerran osuus joka jäi asentajien jälkeen paljaaksi.

Kuistin katto, loivan kattokulman vuoksi ei pelkkä aluskate riitä.


Hieman lumia pois ja kattotiilet sitten paikalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti