tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kohta saadaan tupaan lämpö

Tilasin eilen vihdoinkin vesimittarin, nyt kun näyttää siltä että saamme kohta lämmöt päälle. Lisäksi tänään sovimme maalämmön toimittajan kanssa että ensiviikolla tulee pumppu. Eli hiljalleen mennään taas eteenpäin. Maanantaina yläpohjaan tuli puhallusvillat, vinoihin osiin ontelopuhalluksena sekä vaakaan normaalina puhalluksena. Asentajat laittoivat 580mm villaa, se kutistuu/painuu ajallaan 500mm. Näppärästi se kävi, onneksi ei tarvitse levyvilloista askarrella. Asennusta helpotti huomattavasti valmiit sillat yläpohjassa. Vedin vielä maanantai aamuna varmuuden vuoksi yhten putken valmiiksi liesituulettimen poistolle, ihan siltä varalta jos joskus sattuu asentamaan huippuimurillisen huuvan.



 

Laittelin maalämmölle valmiiksi turvakytkimen sekä juomaveden sekä viemärin lämmityksen vastukselle kytkimen.


Myös antennit ovat löytäneet paikallensa. Mastossa on UHF, VHF sekä FM-antennit. Mastovahvistimessa on näille paikka. En ole varma tarvitseeko tuota VHF-antennia välttämättä ollenkaaan mutta huokean hinnan vuoksi ajattelin samalla sen sinne asentaa. Suuntaukset jäivät myöhempää ajankohtaa varten. Myös maston potentiaalintasaus jäi asentamatta koska ei ollut mk6 keviä ollenkaan.



Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tallin katosta vielä pieni piiru on tekemättä, kun tänäänkin satoi lähes kokopäivän vettä. Nyt kun on muutakin tekemistä en ajatellut väkisin sateessa sitä tehdä. Olenkin jo aloittanut kuistin katon koolaamista, saa sinnekin villat asennettua ennen lämmittämistä. Piippukin jo varmasti tällä viikolla tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti