perjantai 29. heinäkuuta 2016

Paneelia ja muuta "pientä"

Nyt on mukavasti vauhti päällä, ei ole oikeastaan minään iltana viimeisen viikon aikana alkanut tuskastuttamaan ja ollut kiire pois tontilta. Osittain tämän vuoksi päivitykset ovat jääneet vähemmälle kun kotiin on tultu aina klo 23-01 välillä. Mutta siltikään ei ole vielä alkanut painamaan. Eiköhän tämän seuraavat rapiat 4 viikkoa jaksa vielä painaa.


Alakertaan on siis ilmestynyt keittiöön sekä olohuoneeseen paneelit! Vihdoinkin siis kunnolla valmista pintaa. Tätä hetkeä on odotettu. Lisäksi olohuoneeseen on saatu ensimmäiselle seinälle jopa pintamaalit. Vielä muutamat seinät huutaa tapettia!







Mallailin myös keittiöön jo huuvaa, ja tein sille rungon nurkkaan. Toivotaan että istuu hienosti paikalleen!





Yhtenä iltana oli muutama tunti ylimääräistä aikaa joten laitoin karkean antiikkilaastin piipun pintaan alakerrassa. Nyt ei tarvitse suojata takkaa roiskeilta kun siinä ei vielä pintoja ole!





Yläkerran lattiat alkaa olemaan kohta valmiina! Vihdoinkin, on tuo suikalointi ollut tuskaista. Kaikki suikaleet on valmiina sekä ensimmäinen 1000kg laastia uriin täytetty. Enään puuttuu noin 200kg laastia ja urat ovat täynnä. Pääsemmekin siis jo sunnuntaina levyttämään viimeistä kerrosta!






Kaiken kukkuraksi torstaina tuli meidän lattiat. Useampi tunti siinäkin vierähti ennenkuin kaikki 1030kg lattiaa oli sisälle kannettu... Mutta nyt ne odottaa asentamista sisällä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti